Dugnad

Har du barn i korps, fotballag, kor, eller lignende ?

Da er du kanskje kjent med salg av toalettpapir, og jobben med å hente å levere ut sekkene etter avsluttet dugnad
Kaffe er noe “alle” drikker!

Kaffe er noe alle drikker, og er en rimelig lettsolgt vare. Folk er mye mer bevisste på sporbarhet og miljø, samtidig som interessen for unike varer øker. For de som ikke drikker kaffe, er kaffen gjerne en flott gave å gi bort, uavhengig av anledning.

En eske som inneholder ca. 80 poser kaffe, er omtrent like stor som to sekker toalettpapir. Fortjenesten til organisasjon/lag ved salg av en eske vil tilsvare salg av ca 40 sekker toalettpapir. Barna kan fint levere ut noe av den solgte kaffen selv, da den er lett å bære og veier lite.

Unik påminner for kunden hva de har støttet

Å selge kaffe på dugnad gagner
flere enn de som selger den!

Etter ønske merker vi gjerne etiketten på fremsiden av kaffeposen med deres logo eller navn, slik at kundene får en unik tilknytning til kjøpet. Hver gang de finner seg en kopp kaffe, vil de bli påminnet deres organisasjon/lag.

Vi brenner kaffen på bestilling etter avsluttet dugnad – dette sørger for at dere får helt fersk brent kaffe, og man unngår risikoen for svinn. Kaffen kan selges som hele bønner, filter/presskanne eller kokemalt. Ta kontakt nå, for en uforpliktende prat om hva vi kan få til!